Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!


""Γεια σας.
Είμαι μαθητής της 3
ης τάξης Λυκείου στη Λάρισα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο μου η οποία με κάνει να. στεναχωριέμαι αφάνταστα για αυτήν την. πραγματικότητα. Το σύνολο των καθηγητών είναι αριστεροί χωρίς Δημοκρατικό ίχνος. Συγκεκριμένα μέσα στην τάξη εκμεταλλεύονται μαθήματα όπως η κοινωνιολογία και. κάνουν αναφορές σε αριστερές αντιλήψεις. κατάργηση παρελάσεων γιατί είναι εθνικιστικές λένε, κατάργηση της πρωινής προσευχής, διότι δημιουργεί ρατσιστικές αντιλήψεις. κατάργηση της σημαίας καθώς δημιουργεί προβλήματα στους αλλοδαπούς συμμαθητές μας. Όταν αντιδρώ σε αυτές τις αντιλήψεις, παίρνω απαντήσεις όπως έξω απ' εδώ ο συντηρητισμός σου!!!
Τα γεγονότα είναι αναρίθμητα. μας αποκαλούν εθνικιστές, στρέφουν τα παιδιά εναντίον μας, οι καθηγητές με αριστερές ιδεολογίες μας βάζουν κακό βαθμό, μας πήγανε στο γραφείο και μας απείλησαν με αποβολή εάν ξαναπούμε Ελλάδα σ' αγαπώ!!!
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω.
Είμαστε πολλά άτομα στο σύνολο μας που αγαπάμε την Ελλάδα μας και είναι πραγματικά κρίμα οι επόμενες γενιές να γίνουν θύματα αυτών των ανθελλήνων. σας παρακαλώ δώστε σημασία σε αυτό το e-mail. αγαπάτε τους νέους που αγαπάνε την Ελλάδα και την ορθοδοξία μας γι' αυτό και εσείς μην μας αφήνετε!!!
Κάντε κάτι. το μάθημα έχει καταντήσει κομμουνιστικό και δεν είναι αυτό το πρόβλημα, είναι ότι καταπατούν κάθε άλλη αντίληψη. σε λίγες μέρες θα δώσω εξετάσεις και θα προσπαθήσω να εισαχθώ στις σχολές του στρατού μας η της αστυνομίας μας. εγώ θα φύγω σε λίγες μέρες απο αυτό σχολείο, σκεφτείτε όμως τις γενιές που έρχονται!!!
Μην αφήνετε την Ελλάδα μας σας ικετεύω!!! με δάκρυα στα μάτια, σας ζητώ να κάνετε ότι περισσότερο για την Ελλάδα μας.
Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι Έλληνες!!! σας ευχαριστώ που με ακούσατε. εκφράζω μέσα απο τα λόγια μου μια μεγάλη μερίδα του σχολείου μου.
Η τύχη της Ελλάδας είναι στα χέρια σας. σώστε την με κάθε τρόπο... Γιάννης απο Λάρισα με αγάπη για την Ελλάδα και την ορθοδοξία μας!!!
Και να ήταν το μόνο σχολείο...!!! (απο φίλο αναγνώστη μας)""enwtheite http://hellasxgtopvideos.blogspot.com 

Σημείωση μου :
Να  ήξερα  τουλάχιστον  τα  ονόματα  των  "προοδευτικών"  αυτών  καθηγητών, να, μα  την  Παναγία, θα  πήγαινα  και  θα  τους έβαζα  να σκαβουν για το υπολοιπο της ζωής τους .
Στοίχημα, ότι  απαντες  κάνουν  και  "μαύρα"  ιδιαίτερα  και  ουδείς  δεν  διαθέτει  αυτοκίνητο, φθηνότερο  από  MERCEDES, BMW  κλπ ;
Και  οι  μαθητές ; Κάνουν  κατάληψη  γιατί  οι  τυρόπιτες  δεν  είναι  στρόγγυλες  και  δεν  θα  πάνε  5, αλλά  4  ημερες  εκδρομή...


...............************************************************.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: