Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

το Εμείς Ποτε θα το νιώσουμε?...


οταν θα μαθουμε οι ανθρωποι να λεμε ΕΜΕΙΣ ..τοτε θα ερθουν απαντησεις .... οπως και να χει ..υπαρχει κατι ανωτερο απο τον ανθρωπο ..ας το ονομασει ο καθενας μας οπως επιθυμει ... αλλα για να το νιωθουμε αυτο σημαινει ..οτι και εμεις ειμαστε δυνατοι ...!! 
για να φτασουμε σε καποιο επιπεδο ομως πρεπει να εκτιμησουμε ...τον ανθρωπο ..με τη μορφη της μανας , του συζυγου , του γειτονα ,της τραπεζικου υπαλληλου κλπ. οσο εστιαζομαστε στα υλικα ..και στο δεντρο ..χασαμε ...
κ χανουμε θησαυρο ψυχης και δυναμης μυαλου..


TRUE
Spandau Ballet !!!






Ημέρες Αγάπης Των Χριστουγέννων ..με ημερομηνία λήξεως .....

Aυτές οι μέρες φαντάζουν ψεύτικες ...ολοι χαμογελούν με το ζόρι...ή αν οχι όλοι οι περισσότεροι που μεταμφιέζονται!..

Σαν άλλο αστρο φωτεινό ειθε οι καρδιες όλων γλυκάνουν αυτες τις Άγιες Μέρες ...ας κάνουμε χωρο στην καρδιά μας να συγχωρεσουμε οσους μας πικραναν και όσους πικραναμε ...να πουμε ευχαριστω σε ανθρωπους που μας βοηθησαν και σε ανθρωπους που μας εδωσαν την ευκαιρια να βοηθήσουμε....Μπορείς να βρεις χρόνο για αγάπη αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων;
Θα ήθελα να απολαύσεις πραγματικα αυτές τις γιορτινές μέρες με ηρεμία και γαλήνη, χωρίς εγνοιες και σκοτουρες!!!!....Αφηνεις πάντα ένα σημάδι.Το δικο σου σημαδι.... Έτσι, λοιπόν,να ξερεις ότι ό,τι κάνεις στη ζωή σου θα αφήσει ίχνη και να προσπαθείς να έχεις επιγνωση της κάθε σου πράξης.
Η μέριμνα για το αύριο, για το μεθαύριο, για το μετά από μια εβδομάδα, για το μετά από ένα μήνα και ένα χρόνο, γεμίζει τις ψυχές μας με άγχος και ανησυχίες, που μας αφαιρούν την γαλήνη και μας κάνουν το βάρος της ζωής δυσβάστακτο.....γι αυτο σήμερα να ζητας συγνωμη οταν φταις ..οχι αυριο ...σημερα να λες σ'αγαπω σε αγαπημενα σου πρόσωπα ..γιατι θέλουν να το ακουν....σημερα να δειχνεις ταπεινωση και σεβασμό χωρις να ταπειώνεις λόγω εγωισμου άλλους ...σήμερα να διεκδικείς ...ετσι καλλιεργειται η αγαπη στην καρδια και φωλιάζει βαθια μέσα σου και καθε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ξαναγεννιέται χιλιες φορές και εχει χωρο για περισσοτερη αγαπη !! ..πανω σε μια λευκη σελιδα ας φτιαξουμε ενα απλο σχεδιο με φως και απο την αρχη να επινοήσουμε την πραγματικοτητα αυτου του κόσμου..!!! αφηστε τα πυροτεχνηματα αγαπης των Χριστουγεννων να σας φωτίσουν κ γιατι οχι να σας κάψουν κιόλας ...για να μην ξεχνάτε οσους σας αγαπησαν!!!!!!
!